107 NOLU MENEMEN PAMUK TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ’NDEN BAŞKAN’A ZİYARET

WEB2IMG_4065

Sınırlı Sorumlu 107 Nolu Menemen Pamuk Tarım Satış Kooperatifi ve İlçe Odalar dönem Başkanı Mehmet SARI ve Genel Sekreter Funda GENÇ Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL’ı makamında ziyaret ettiler, bu ayki meslek Odaları Başkanlık sekretaryasını Yürüten 107 Nolu Menemen Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mehmet Sarı yapılan çalışmalar hakkında ve Kooperatif çalışmaları hakkında Başkan Güral’a bilgi verdiler.

Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz GÜRAL Menemen’de çok güzel bir birlik oluşturduklarını belirterek “Menemen’de meslek odaları olarak her ay olağan toplantılarımızı fikir alışverişi açısından gerçekleştiriyor ve gündemimizde olan konuları ele alıyoruz. Bununla birlikte 2 ay da bir dönem başkanlığı görevini meslek kuruluşlarımız hem sekretaryasını hem’de yapılacak ortak çalışmaları takip etmesi açısından görevlendiriliyor. Bu dönem başkanımız Mehmet Sarı kardeşimizle çalışmaktan büyük onur duyuyorum inşallah görevi süresince iyi işler yapacağına inanıyorum dedi.

WEB1IMG_4077 WEB3IMG_4070

Toplam Görüntüleme: 84 ,