AKAN GLOBAL LOJİSTİK’TEN ODAMIZA ZİYARET.

web3IMG_3977

Gümrük Müşaviri Asım TERTEMİZ ve Bülent ARIKAN, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL’ı makamında ziyaret etti.

Akan Global Lojistik Limited Şirketi çalışmaları hakkında bilgi veren Asım Tertemiz firmalarının köklü biri geçmişe sahip olduklarını ve tecrübelerinin bu geçmişe dayandığını dile getirerek firmalarının güven, kalite, yasallık, gelişim, şeffaflık ve gizlilik değerlerine sahip olduğunu,  çalışmalarının gümrük müşavirliği, lojistik, projeler, ekonomi bakanlığı destekleri, dağıtım hizmetleri, antrepo hizmetleri, sigorta ve teşvik uygulamaları hizmetlerini kaliteli bir şekilde verdiklerini ifade ettiler. Konu hakkında Akan Global’in çalışmalarını tebrik eden Güral üyelerimiz adına yapılacak her çalışmanın önemine değinerek ihracat ve ithalat yapacak üyelerimize sizler gibi tecrübe sahibi, itibar sahibi ve çalışmalarını titizlikle yürüten bir firmayla çalışmaları bizleri ’de memnun edeceklerini ifade ettiler.

web1IMG_3978

Toplam Görüntüleme: 456 ,