Menemen Amerikan Kültür Koleji Odamızı Ziyaret Etti..

Menemen Amerikan Kültür Koleji Yetkilisi Mustafa Haydar DEMİROK, 24 Nisan tarihi itibariyle göreve yeni gelen Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY’u makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti. Menemen Amerikan Kültür Koleji Yerleşkesinin 2018-2019 eğitim döneminde faaliyete başlayacağını ve 5 okulun bir arada olduğu, 21 dönüm yeşil sahaya ve 7500 metrekare kapalı alana sahip olduğunu aktaran Demirok, Menemen Ticaret Odası üyelerine yönelikte çalışmalar yapılabileceği sinyallerini verdi. Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, odamıza kayıtlı bir üyemizin böyle büyük bir projeye imza atmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve başarı temennilerini iletti.

Toplam Görüntüleme: 4 ,

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.