Menemen Esnaflar Odası’ndan, Menemen Ticaret Odası Yeni Yönetimine Tebrik Ziyareti

Menemen Esnaflar Odası Başkanı Ziya DEMİR ve Yönetim Kurulu üyeleri, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY ve Yönetim Kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette Meslek Odaları ve Ticaret Oda ve Borsalarının 2018 yılı içinde gerçekleştirdiği seçimlerde ortak bir amaç uğruna çalışıldığı ve bunun sonucunda bulunduğumuz bölgenin sanayicisi, taciri, esnafı ve sanatkarları kazanacağı düşüncesi ile yola çıkıldığı görüşü hakim oldu. Ziyaretlerinden ve tebriklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY Menemen ve Foça’da bulunan tüm meslek odaları ile birlikte çalışmalar ve projeler üretmekten mutluluk duyacağını belirtti.

Toplam Görüntüleme: 102 ,

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.