Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz GÜRAL, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

web39745

GÜRAL l mesajında, “Öğretmenlik mesleğinin dünyanın en kutsal mesleğidir. Toplumumuzu inşa eden mimarların öğretmenlerimizdir. Öğretmenlik mesleğin onurunu ve saygınlığını hiçbir zaman yitirmemiştir. Çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğe hazırlanması bakımından kutsal ve onurlu bir görevi yürüten öğretmenlerimiz, toplumumuzun da yol göstericisidir. Öğretmenliğin yüzyıllar boyunca kutsal sayılmış ulvi bir meslek olduğunu ve bu mesleğin sevgi, şefkat, sabır ve emek gerektirdiğini, bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesinin, eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkün olduğunu. Kurtuluş Savaşı’ndan sonra ülkemizin gelişmesi için seferber olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onun yaktığı ışığı yeni nesillere taşıyan, geleceğin teminatı olan çocukları ve gençleri en iyi şekilde yetiştirmek için ülkemizin her köşesinde fedakarlık göstererek görev yapan tüm öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum” dediler.

Toplam Görüntüleme: 2 ,

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.