MENEMEN TİCARET ODASI ORYANTASYON VE İSTİŞARE TOPLANTISI

MENEMEN TİCARET ODASI ORYANTASYON VE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ..

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kanunu ile Oda ve Borsalar Organ seçimleri yönetmeliği hükümleri gereğince Odamız tarafından16 Nisan 2018 Salı günü yargı gözetiminde yapılan meslek komitesi Asil ve Yedek üyeleri seçim sonuçları İlçe Seçim Kurulu Başkanlığının onayından geçerek 20/04/2018 tarihinde kesinleşmiştir.

Menemen Ticaret Odası Organ seçimlerinin gerçekleştirilmesinin ardından Akreditasyon Standartları çerçevesinde, Oryantasyon Çalışmasının ve Stratejik Hedeflerin aktarılması için Disiplin Kurulu Üyeleri, Hesapları İnceleme Komisyonu, Meslek Komitesi Başkan ve Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Meslek Komitesi üyeleri ile birlikte ortak toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY’un açılış konuşmasının ardından, Odamız Akreditasyon Danışmanı Önder AYDIN’ın yasal şartlar ve stratejik hedeflerin yer aldığı sunum ile devam etti.

Toplam Görüntüleme: 241 ,

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.