MENEMEN TİCARET ODASINDA YENİ DÖNEM

Menemen Ticaret Odası organ seçimlerinde göreve gelen Meclis üyeleri; Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanı ile diğer kurul üyelerini seçti. 22 üyenin oy kullandığı seçimlere İzzet Süsoy Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Meclis Başkanlığına ise mevcut Meclis Başkanı Ali Azgın tekrar seçildi.

Menemen Ticaret Odası’nın 16 Nisan’da gerçekleştirilen Meslek Komite Üyeleri Seçimlerinde 8 (Sekiz) Meslek Grubunun 7’sini Beyaz Listenin kazanmasının ardından belirlenen 22 Meclis Üyesi, 24 Nisan’da Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurul Delegeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Meclis Başkanı, Başkan Vekilleri ile Meclis katip Üyesini belirlemek için tekrar sandık başına gitti. Menemen Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yapılan seçimlere tek liste ile giren İzzet SÜSOY Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI: İZZET SÜSOY

Yargı gözetiminde 24 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçiminde tek liste oylandı. 22 Meclis üyesinin oylarıyla İlçe Seçim Müdürlüğü nezdinde açıklanan sonuçlara göre Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY olarak belirlendi.

MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ ANLAŞILARAK TAMAMLANDI.

Menemen Ticaret Odası 24 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen Menemen Ticaret Odası Meclis Başkanlığı seçimlerinde ilk iki yılı Ali AZGIN, son iki yılı ise Fatih ERTUĞ olmak üzere anlaşılarak tamamladılar. Buna göre Meclis Başkanı Ali AZGIN, Meclis Başkan Yardımcısı Fatih ERTUĞ olurken Katip Üyeliğe de İsmet TUNA seçildi.

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Meclis Başkanlığı seçimlerinin ardından 22 kişilik Yönetim Kurulu ve Meclis aşağıdaki gibi düzenlenmiştir.

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI

İzzet SÜSOY                                    : Yönetim Kurulu Başkanı