MENEMEN TİCARET ODASINI, TARİHİ FOTOĞRAFLAR SÜSLÜYOR

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY, ÖZENGİN Matbaa Yetkilisi Yazar Oktay ÖZENGİN ve Ocak COLOR Yetkilisi Murad OCAK ile yapılan ortak çalışma neticesinde Odamız Binasının birçok yeri, Yüce Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Menemen Ziyaretleri, Menemen ve Foça’nın tarihi fotoğrafları ile donatıldı.

Oktay Özengin’in arşivinde ki fotoğraflarla katkıda bulunduğu ve Murad Ocak’ın bu fotoğrafların baskısıyla değer kattığı çalışmaları, Menemen Ticaret Odasına, Sosyal Güvenlik Kurumuna ve Trafik Tescile gelen halkımız tarafından ilgiyle karşılandı. Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy sürekli sergi niteliği taşıyan bu çalışma ile odamızı ziyaret eden Menemen ve Foçalı hemşehrilerimiz çok sayıda tarihi fotoğrafı yakından inceleme fırsatı bulacağını dile getirdi..

Toplam Görüntüleme: 42 ,

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.