MOBİLYA OSB KURULMASI İÇİN TORBALIDA İNCELEMELERDE BULUNULDU.

İzmir’de kurulması planlanan Mobilya OSB ile ilgili yer tespiti çalışmalarında sona gelindi. Projenin paydaşı olan kurum başkanları ve proje destekçileri Torbalı’da belirlenen arazide incelemelerde bulundu.

Torbalı Ticaret Odası’nın acı kaybı eski Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Öztaş için düzenlenen özel meclis toplantısı sonrası İzmir’de bulunan kurum ve kuruluşlar ile birlikte Mobilya Organize Sanayi Bölgesi için saha incelemesi yapıldı.

KARABAĞLAR’a sığamayan İzmir mobilya sektörü, içinde üretim tesislerinin olduğu, showroomların bulunduğu, mobilya meslek yüksekokulunu bünyesinde barındıran, sosyal tesisleriyle yeni bir organize sanayine kavuşuyor. Torbalı OSB’nin bitişiğinde Kutlutaş mevkii olarak bilinen 830 dönümlük arazi, İzmir-Aydın Otoyol bağlantısı başta olmak üzere sahip olduğu lojistik imkanları ve bölgedeki markalaşmış dev firmaların bilgi birikimi ile sektörü ayağa kaldıracak. Şu anda müteşebbis heyeti oluşturulmaya başlanan Mobilya OSB, kuruluşuyla istihdama da çok önemli bir katkıda bulunacak.

Toplam Görüntüleme: 176 ,

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.