MTO BAŞKANI YILMAZ GÜRAL’IN KANDIL MESAJI

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında tüm İslam dünyasının Mevlit Kandilini kutlayan Güral, “Yüce Yaratıcının insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi, Hz. Muhammed’in (S.A.S.) getirdiği mesajları anlamak, onun örnek ahlakını özümsemek hepimizin üzerine düşen bir görevdir” dedi.

Başkan Güral mesajında; Sevgili Peygamberimizin güzel ahlâkını, davranış ve uygulamalarını, gelişen dünya şartlarına yön verecek ve insanlığın problemlerine çözüm getirecek şekilde anlamamız gerektiğine vurgu yaparak: “Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.S.) tüm insanlığa fazilet güneşi ve hidayet meşalesi olarak gönderilmiştir. Sevgili Peygamberimiz ‘in gönderilişi, Yüce Allah’ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisidir. Bu gecenin sabahı gerçekten de nurlu bir sabahtır.

Bu vesile ile; “Mevlid Kandili, Hz. Peygamberin doğumunu kutladığımız, onun insanlığa sunduğu değerleri anlayıp, yüce ahlakıyla güzelleştireceğimiz hayatımız için bir yenilenme zamanıdır. Bu anlamıyla Mevlit Kandilini, Peygamber Efendimizin insanlığa verdiği mesajları layıkıyla anlamak için önemli bir vesiledir. Bu duygu ve düşüncelerle Mevlit Kandilinin; birliğe, beraberliğe ve hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyor, odamız üyelerinin ve İslam âleminin kandilini kutluyorum.”

WEB980255

Toplam Görüntüleme: 56 ,