STOK AFFI İÇİN SON TARİH 31/08/2018

Değerli Üyemiz,

Bildiğiniz üzere 7143 Sayılı yasa ile ilgili olarak web sayfamızda (www.menemento.org.tr) Duyurular başlığı altında sizlere bilgi vermeye devam ediyoruz.

İşletmenizde bulunduğu halde kayıtlarda yer almayan emtia ile makine teçhizat ve demirbaşların bildirilmesi ile ilgili “İşletme Kayıtlarının Düzeltilmesi” başlığı altında bir yazı yayınladık. Kurban Bayramı tatilinin de araya girmesi sebebiyle, siz sayın üyelerimizin 31 Ağustos 2018 tarihinin son süre olduğunu önemle dikkate almanızı rica ediyoruz.

Konu ile ilgili olarak daha detaylı bilgi almak isteyen üyelerimizin Salı ve Perşembe günleri odamıza gelerek “Vergi ve Mali işler danışmanımız, Sayın Rahmi Çelik ile görüşebileceklerini tekrar hatırlatır işlerinizde başarılar dilerim.

İzzet SÜSOY

Menemen Ticaret Odası