Kurumsal

Üye Hizmetleri

Online İşlemler

Facebook Twitter İnstagram

EGELİ KADIN GİRİŞİMCİLER KUŞADASINDA BULUŞUYOR.

07.05.2024

Odamıza Kuşadası Ticaret Odası tarafından iletilen yazıya istinaden, 15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde Egeli Kadın Girişimciler Kuşadası’nda gerçekleştireceği toplantı ve detayları bilgilerinize sunulur.

Organizasyonun ilk günü olan 15 Mayıs’ta Gazeteci-Yazar-Program Yapımcısı Aslı Şafak ve Aida Tours Kurucu ve Yöneticisi ve USTUD ( Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Derneği) kurucu Başkanı Adviye Bergemann‘ın konuşmacı olarak katılacağı programda; turizm, sağlık, yeme-içme sektörü, taşımacılık, emlak, el sanatları gibi pek çok farklı sektörde bir araya gelecek olan kadınların, bölgesel olarak tanışma ve network ağlarını geliştirme fırsatı bulabilecekleri “Egeli Kadın Girişimciler Buluşuyor” konulu etkinliğimize davetlisiniz.

Sektörel toplantılara katılımcı sayısı sınırlı olduğundan ekteki Katılım Formunun doldurularak [email protected] adresine iletilmesi gerekmektedir.

Katılım ve ayrıntılı bilgi için; 0533 296 05 84 / 0549 721 42 98

EK;

Alternate Text Alternate Text

©2022 Menemen Ticaret Odası - Tüm hakları saklıdır.